Gezicht Modellen

We gebruiken een titanium staafje met de afmetingen 1,2 x 12mm.

Dit is een langer staafje en dat is nodig omdat de lip (tijdelijk) zal gaan opzwellen. Na 2 weken kan er een korter staafje in.

Je kunt kiezen tussen een sieraad met of zonder steen. Wanneer de zwelling is gezakt kan je, afhankelijk van de dikte van je lip, overgaan op een staafje van 8mm of 10mm met een diameter van 1,2mm.

Een super mooie piercing, waarbij je kan kiezen voor een sieraad met of zonder steen. De lengte is 10 of 12mm (afhankelijk van je lip) en de dikte is altijd 1.2mm
Voor de tweede piercing is het beter om na 2-3 maanden terug naar de studio te gaan, nadat deze genezen is.

Voor een cheek piercing gebruiken we bioplast met een lang staafje en na een paar weken kan je een kortere laten zetten.

De dikte is 1,6mm en de lengte bepalen we samen in de studio.
Voor deze piercing gebruiken we titanium in de maat 1,2x12mm.
Op deze plek dient het sieraad iets langer te zijn omdat de lip zal gaan opzwellen. Na 2 weken kan je een korter staafje dragen.
Je kan kiezen voor een sieraad met of zonder steentje en voor het tweede sieraad is het soms nodig om een lengte van 8of 10mm te gebruiken. Dit hang af van je lip. De dikte van het staafje is altijd 1,2mm.

Deze super mooie piercing is 1.2 mm dik en heeft een diameter van 1.8mm.

Je kan de piercing naar binnen draaien zodat hij onzichtbaar is op je werk. Verwijder de piercing NOOIT tijdens het genezingsprocess.

Voor de tweede piercing kun je kiezen uit duizenden verschillende modellen, maar verwissel deze pas wanneer je piercing écht genezen is.

Een énorm gewilde piercing waarbij je kan kiezen uit 3 modellen met een dikte van 0.8mm.

Wil je later liever een ringetje dragen? Geef dat dan aan bij je piercer wanneer je hem laat zetten zodat jullie samen een geschikte plek uitkiezen.

Verwissel hem de eerste keer nooit zelf maar laat dot door je piercer doen. Er is namelijk een grote kans dat het gaatje dicht groeit als het niet lukt.

Dit is een simpele piercing met een dikte van 1.2mm en lengte van 10mm. Het bolletje heeft een diameter van 3mm. Doordat dit sieraad vrij licht is zal hij over het algemeen sneller genezen.

Bij een tweede sieraad wordt meestal gekozen voor een lengte van 6 of 8mm. Alle losse bolletjes met een schroefdraad van 1.2mm passen op dit staafje.

Download de GRATIS nazorg instructies hier:

https://www.piercingsworks.com/nl/service/download/